Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm
Mini-camping InranaMini-campingHeren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm
Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm
Adidas 700 Schoenen Zx Zx Adidas Adidas Schoenen 700 8X0PkOnw
Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm
Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm

Welkom bij
Mini-camping Inrana!

De mini-camping met privé sanitair

Voorstellen: Wij zijn Jack en Marja Beekers, en wij gaan na 40 jaar tuinder te zijn geweest, een nieuwe uitdaging aan, de Mini-camping Inrana, toen we deze plaats zagen waren we meteen verkocht ,rust en ruimte, veel natuur, en wat belangrijk was voor ons was dat we nog graag bezig bleven.

Ik Marja ben graag onder de mensen, en vindt het fijn als ik mensen naar hun zin kan maken ,ben creatief, en wil daar zeker iets mee doen, jack is een buitenmens en u zult hem vast vaak tegen gaan komen in de tuin of moestuin waar hij de onbespoten verse groente kweekt. En hebben we er veel, dan zijn er ook voor u!

Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm

Wij hopen dat jullie bij ons een fijne tijd gaan beleven.
Misschien tot ziens!!!

Nmd Adidas Cs2 Adidas Nmd Adidas Cs2 Adidas Cs2 Nmd Cs2 Nmd rEBodCeQxW

Kamperen in Chaam bij Mini-camping Inrana, het ultieme vakantiegevoel! De zon komt op, u kijkt naar buiten en er staat een prachtige dag te wachten. Kamperen geeft een vrij gevoel.

Mini-camping Inrana biedt een rustige en ontspannen vakantie op een gezellige kleine camping, die gelegen is aan een natuurgebied van natuurmonumenten. Wie van luxe houdt, reserveert een super comfort kampeerplaats van 125 m² met privé-sanitair! Chaam heeft een prachtige omgeving.

De omgeving van Chaam is heel diverse van bossen, heidevelden en vennen. Als u van fietsen en wandelen houdt ga dan ook eens naar België dat ligt op 2.5 kilometer van Mini-camping Inrana. Onze camping ligt aan diverse wandel en fietsroutes.

Privé sanitair

Rustige omgeving

Mooie natuur

Verblijven41 Maat 41 Nike Nike Nike Max Air Air Maat Max m80vNnw

Hoe wilt u verblijven?
Chalet

Het chalet heeft een woonkamer met open keuken, deze keuken is voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar een afgesloten privé tuin met terras. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers, 1 met een 2 persoonsbed (1.40×2.00) en 1 met een stapelbed (0,90×2,00). Verder is er een badkamer met douche, toilet en wastafel.Het chalet is voorzien van centrale verwarming.

Address:
Added: 05.06.18
Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm
42,50per nacht
2 Persoons- studioSchoenen Schoenen Converse Schoenen Maat Converse Maat Converse Converse Maat Maat Schoenen D2EWH9YI

Wilt u graag het kampeergevoel ervaren, maar heeft u geen eigen kampeermiddel. Wij hebben een mooie 2 persoon studio te huur. Deze is voorzien van een woon/slaapkamer, een volledig ingerichte keuken en een eigen toilet en badkamer.

22,50per dag
Kampeerplaatsen

Onze minicamping heeft 10 plaatsen. Voor wie graag kampeert, maar ook van luxe houdt is een kampeerplaats met privé sanitair ideaal.

Evenementen en nieuws

Lees hier wat er te doen is

Na 4 seizoenen met veel plezier de camping te hebben gerund, gaan wij een nieuwe uitdaging aan, wij willen alle gasten bedanken die wij in de loop der jaren hebben mogen begroeten op onze camping. Wij hebben genoten. In september worden Jack en Marja Beekers de nieuwe eigenaren en bewoners van Zuurstraat 3, zij zijn voornemens de camping voort te…Max Max Air 1 Feet Feet On On Air Air Max 1 sdhQCtr

Heren Schoen Adidas Adidas Schoen Heren Adidas b6gyvf7IYm